Вранці , тільки виїхавши на роботу , чую (під капотом) :
" Бах-бух-ба-бах ! Гуп-гуп ! Дррррр...! Ба-бах !". Задній хід є нормальним , вперед - стрибає як
кенгуру Валєра ..

.
Я в глибокому шоці -
" Все , капець . Трансмісія накрилась ..." . Повний ремонт автоматичної трансмісії , практично це просто заміна блоку , потягне десь так ... грубо-приблизно ... порядку трьох і більше тисяч доларів ( хоча що там трьох ... це вже не так трьох як фінансовий трах ... або крах ...) Капець ... Моя десятилітня машина зараз коштує менше . Купувати нову машину - можна , але у мене інші задачі. Крім того , малі машинки мені не подобаються , а великі коштують дорого.
Ясне діло , робота на сьогодні накрилась . Не кину ж машину посеред дороги ... Дзвоню до евакуаторів . Хвилин через 40 приїжджає , білий евакуатор GMC з чорним евакуйщиком

.
Він попросив мене проїхати метр вперед , щоб він міг закріпити мою машину. Я якось проповз ті 2 метри ,
жгучій брунет тут же заявив ( по звуку) що це не трансмісія . Це диференціал . У мене зажевріла надія що так і буде .
Привіз він мене і мою
антилопу-гну до СТО по трансмісіям . Взяв за доставку 100 доларів ,
лучєзарно улібнулся ( Ямайка є Ямайка ... ці хлопці завжди сміються

.), поїхав до наступного клієнта . Поки ми їхали я чув його розмову з диспетчером по селектору - наступні клієнти , біла Хонда Сівік , чекають біля стрип-бару . Ясне діло - погане місце , там все не до ладу ( навіть машини там ламаються )
( Я колись туди зайшов - У СПРАВАХ ! Побачив що біля них , на тротуарі , напіврозломаний люк каналізаційної труби . Вирішив зайти і їх попередити - хтось може впасти туди , будуть великі проблеми... Зайшов - при вході барна стійка , там таааааааааака барменша ... аж ух !! Звісно , напівроздягнена .
- "Чим можу допомогти ?" - " У-у--у вввас ттааа-мм ... люк поламаний ..." - " Ой , треба глянути !" . Накинула якусь кофтинку , вийшли надвір , я показав той люк ...
- " Ой дякую що повідомили ! Зараз же скажу менеджеру , хай цим займається ! Хочете лимонаду ?.." - " Давай ..."- хриплю , бо в горлі різко пересохло
Блін , таки вміють підбирати персонал з формами ! )
Але менше з тим . Вийшов майстер , проїхав пару метрів на пробу і заявив що мені сьогодні пощастило - там дійсно проблеми з диференціалом . Оціночно-приблизно 300 доларів . В десять разів менше , ніж моя чорна думка
Але чекати три дні . Доведеться аж три дні їздити автобусом ! З рюкзачком за плечима ! Точно по розкладу ! - автобуси ходять з відхиленням від графіка не більше двох хвилин .
Жють ...