Shapych написав:
Mykhaylo,
Мені згадується відома фраза про армію левів під керівництвом осла. Хоча наші на левів явно не тягнуть..
Не можу, не можу я на все це дивитись.
Лобановський прийняв команду в 1973 році - через два роки Кубок Кубків .
Другий раз ВВЛ прийшов (повернувся) в 1996 - через ОДИН РІК (!!) незаперечний успіх в виступах в Лізі Чемпіонів. Хоч нічого не виграли , але яка була гра, яка КОМАНДА !
Навіть якщо навмисно не говорити про Лобановського - в 1970 році Динамо зайняло СЬОМЕ (!!) місце в чемпіонаті ... Тоді в команду прийшов Севідов - наступного року стали чемпіонами ! Збірна СССР , де стрижнем були динамівці, герїчно пройшла відбір на Євро-72 ( вибили з групи іспанців і північно-ірландців !), а на Євро лише в фіналі програли ФРН. І це все більшою частиною заслуга динамівців , яким поставив гру Севідов.
Можна копнути і раніше, прихід Маслова теж був зумовлений слабкою грою команди. І Маслов за один-два роки створив супер-команду, чемпіонство 1966-67-68 років, три роки підряд . З часів Маслова для Динамо встановився тільки один прийнятний результат - перше місце, перемога.
І за всіма цими кадровими призначеннями стояли керівники ( куратори) клубу . Спочатку Щербицький, потім Григорій Суркіс. Саме вони і організовували кадрові зміни. Не просто міняли шило на мило - робили такі зміни ЩОБ КЛУБ ЙШОВ ВПЕРЕД ! І клуб таки йшов вперед !
Що маємо сьогодні ?... Хто , що і як організовує ? Що робить спортдир ? гендир? зами ? зам-зами ? Ходять з поважним виразом облич, все з роздумах, щось діловито так вирішують ... а насправді ні хрєна вони не роблять. Імітують роботу.
Єдине що видно - Ігоря Суркіса обліпили якісь футбольні агенти, продавлюють кандидатури "своїх" футболістів, йде торг, базар і купівля-продаж.
Все. Більше нічого немає .
Я ж кажу - не хочеться і говорити про всю цю муть.